Poređenje proizvoda ( od 3 )
Godox AD200 Pro TTL - 1 Godox AD200 Pro TTL - 2 Godox AD200 Pro TTL - 3 Godox AD200 Pro TTL - 4
Poboljšana verzija svog prethodnika, AD200Pro TTL od Godoxa izgrađen je kao blic sa mogućnošću korišćenja standardne speedlight blic sijalice kao i gole sijalice (slično kao kod blic glava) koji vam pružaju mogućnost dva različita kvaliteta svetlosti. Komplet dolazi sa dve glave, litijumskom baterijom,...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
46.059 RSD 390 Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Uštedi kupovinom kompleta
Godox WB29 Battery Pack for AD200
Godox AD200 Pro TTL
Uštedi
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Poboljšana verzija svog prethodnika, AD200Pro TTL od Godoxa izgrađen je kao blic sa mogućnošću korišćenja standardne speedlight blic sijalice kao i gole sijalice (slično kao kod blic glava) koji vam pružaju mogućnost dva različita kvaliteta svetlosti. Komplet dolazi sa dve glave, litijumskom baterijom, punjačem i futrolom.

Speedlight glava odaje standardni izgled blica na kameri koji se može modifikovati pomoću opcionog softboxa, beauty dish-a ili kišobrana. Glava sa golom sijalicom i ukljonjivim reflektorom proizvodi 360 stepeni svetlo sa mekim senkama. Glava koristi opcionalne reflektore koji fokusiraju ugao snopa i daju vam kontrolu usmerenosti. AD200Pro ima impresivne karakteristike kao što su 200Ws snage podesive u 9 koraka od 1/256 do 1/1, punjenje od 0,01 do 2,1 sekunde i trajanje blica samo 1/15380s. Blic radi na litijumskoj bateriji koja se može puniti i koja će vam pružiti do 500 okidanja pri punoj snazi.

AD200Pro ima 3 načina rada blica: Ručni, TTL i Multi (Stroboskopski). Ručni ređim omogućava korisniku izbor snage, svetla za modeliranje, sinhronizaciju prve ili druge zavese, itd. Multi režim kontroliše stroboskopsku brzinu do 90 puta (90 Hz). TTL koristi prednost ugrađenog X1 prijemnika. Opcioni X1 TTL predajnici dostupni su za fotoaparate Nikon, Canon, Sony, Olympus i FUJIFILM. 32-kanalni bežični sistem kontroliše režim blica, sinhronizaciju prve i druge zavese, brzu sinhronizaciju do 1/8000 sekundi, nivo napajanja, lampicu za modeliranje i zvučni signal napunjenosti na udaljenostima do 100m.