Poređenje proizvoda ( od 3 )

Visico FN-1010 testObavezan deo opreme svakog profesionalnog foto studija. Fen snage 100W koji nam omogućava efekat vetra u kosi ili odeći. Veoma je kvalitetno izrađen od metala i lako se montira na studijske stative.

Navoj za stezanje je kvalitetan i čvrsto drži fen na stativu, a tu je i osigurač koji onemogućava da fen slučajno spadne sa stativa ako smo eventualno zaboravili da stegnemo navoj:Fen možemo naginjati pod velikim uglom kako prema napred tako i prema nazad:Usmerivač svetla montiramo na jednostavan način - postavimo ga na fen i zavrnemo šraf sa gornje strane. Dimenzije otvora na sumerivaču vazduha su 9 x 7 cm.Dimezije fena su 29 x 18cm:Snagu fena podešavamo uz pomoć potenciometra,kabl za napajanje je dužine 5m:Prelazimo na nekoliko primera koji će pokazati efekat Visico fena u praksi:

Portret bez fena:Dva portreta sa fenom:

Visico FN-1010 je namenjen pre svega za efekat vetra u kosi ali može da posluži i za isti efekat na odeći,iako za izraženiji efekat preporučujemo jači model FN-2020:Tekst i fotografije: Mladen Mitrinović