Poređenje proizvoda ( od 3 )

Brilliant LED LE-168A

Predstavljamo kompaktan LED reflektor sa 168 LED sijalica, maksimalne snage 11W, namenjen za kamere i DSLR fotoaparate. U kompletu se pored samog reflektora dobijaju i dva difuzera - beli za prirodno svetlo temperature 5500K i narandžasti za veštaćko svetlo temperature 3200K, zatim adapteri za baterije, nosač za montiranje na kameru/DSLR kao i adapter za povezivanje dva reflektora.

Od kontrola na reflektoru imamo potenciometar za podešavanje snage:

Test dugme za proveru napunjenosti baterije:

Priključak za 9V DC adapter za napajanje koji se ne dobija u kompletu:

Reflektor sa zadnje strane ima integrisan adapter za baterije Sony NP serije a ispod njega se nalazi nosal za 6AA baterija:

Adapteri za baterije koje dobijamo u kompletu omogućavaju korišćenje baterija Canon LP-E6, Nikon EN-EL15 i Panasonic D serije.

Reflektor montiramo na kameru/DSLR uz pomoć zglobnog nosača koji se montira u šinu i omogućva podešavnaje nagiba reflektra:

Reflektor možemo koristiti bez difuzera, kao i sa belim i narandžastim difuzerima koje dobijamo u kompletu:

Na kraju možemo reći da je u pitanju LED reflektor koji će dobro doći snimateljima svadbi, rođendana i sličnih događaja gde često imamo situacije sa slabim svetlosnim uslovima. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama od 150x98x51mm i maloj težini od 350g (bez baterija) lako je prenosiv i ne zauzima puno mesta u torbi ili rancu.

Tekst i fotografije: Mladen Mitrinović