Poređenje proizvoda ( od 3 )

Phottix BP-D700

Kvalitetan buster za fotoaparate Nikon D300,D300s i D700. Phottix-ovi busteri su izrađeni kvalitetno, približno jednakog kvaliteta kao i originalni busteri. U nastavku ćemu prikazati model sa oznakom BP-D700.

U kompletu dobijamo buster u kojem se nalazi uložak za 8AA baterija i dodatni uložak za EN-EL3e (ili EN-EL4,EN-EL4a) bateriju (koju ne dobijamo sa busterom) koji se praktično najviše koristi:

Uložak za 8AA baterija:

Vizuelno Phottix buster izgleda skoro identično originalnom Nikonovom MB-D10 busteru sa razlikom u ruhovatu i na donjoj strani bustera:Sa donje strane se nalazi navoj za stativ:

Kontakti su zaštićeni plastičnim poklopcem:Buster se na fotoaparat montira na isti način kao i originalni Nikonov model,uz pomoć navoja:

Uložak za bateriju je isti kao na originalnom busteru:

Na busteru se nalaze okidač,AF dugme,kontrolni točkić i džojstik:

Phottix-ov buster za Nikone D300,D300s i D700 je dakle veoma kvalitetna zamena za originalni Nikon buster po duplo manjoj ceni. Izrađen je od kvalitetne i čvrste plastike i odaje utisak kvaliteta. Mogućnosti kontrole fotoaparata su jednake kao i sa originalnim busterom.Tekst i fotografije: Mladen Mitrinović