Poređenje proizvoda ( od 3 )

Phottix BP-5D mk2

Phottix-ov baterijski grip za Canonov model 5d mk2 je najbolja alternativa originalnom Canonovom busteru koja se može naći na našem tržištu. Omogaćava potpuno jednake funkcije kao i original.

Buster se montira na fotoaparat uz pomoć navoja, a pre toga moramo ukloniti vratanca baterija na telu aparata i izvaditi bateriju. Kontakti ulaze u prostor za baterijuNavoj zategnemo i time smo montirali buster.Izrada je kvalietna, plastika odaje utisak čvrstine a sam buster čvrsto stoji povezan sa telom fotoaparataVratanca za baterije imaju osigurač kojim ih otvaramo:

U kompletu dobijamo nosač za 6 AA baterija:Kada izvadimo nosač u buster možemo staviti dve baterije LP-E6:Phottix buster nam omogućava sve kontrole kao i originalni Canon. Za zadnje strane se nalazi komande za fokusiranje, izbor fokusnih tačaka i zumiranje pri pregledu fotografija na displeju:Sa prednje strane se nalaze prednji kontrolni točkić i okidač. Takođe uočavamo da kao i na originalnom busteru na donjem delu imamo kačenje za hand strap:Tu je i metalni navoj za stativ:Phottixova alternativa za originalni Canonov buster je kvalitetan uređaj po povoljnijoj ceni od originala. Zaslužuje da se smatra ozibljnom alternativom jer po kvalitetu i mogućnostima neće izneveriti korisnike.

Tekst i fotografije: Mladen Mitrinović