Poređenje proizvoda ( od 3 )
Sony HXR-MC2500 - 1 Sony HXR-MC2500 - 2 Sony HXR-MC2500 - 3 Sony HXR-MC2500 - 4
Sony HXR-MC2500 je AVCHD kamkorder kompanije Sony dizajniran je za kamermane koji traže inherentnu stabilnost i profesionalni osećaj koji ova kamera za korišćenje na ramenu omogućuje. Odlikuje ga 1/4" Exmor R CMOS čip koji može raditi sa samo 0,8 luksa osvetljenja kada je u SD režimu a performanse u...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
104.076 RSD 885 Prebaci u EUR
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Sony HXR-MC2500 je AVCHD kamkorder kompanije Sony dizajniran je za kamermane koji traže inherentnu stabilnost i profesionalni osećaj koji ova kamera za korišćenje na ramenu omogućuje. Odlikuje ga 1/4" Exmor R CMOS čip koji može raditi sa samo 0,8 luksa osvetljenja kada je u SD režimu a performanse u uslovima slabog osvetljenja su dodatno pojačane ugrađenim LED svetlom. Kamera snima Full HD u široko podržanom AVCHD formatu i može da snima SD rezoluciji u DV kodeku pomoću AVI omota. Korišćenje DV umesto MPEG-2 kompresije u SD formatu znači veći kvalitet zahvaljujući manjoj kompresiji i kompatibilnost sa više softvera za montažu. Kamera je opremljena Wi-Fi bežičnim sistemom omogućavajući vam kontrolu nad njom putem aplikacije, kao i praćenje live feeda sa niskim kašnjenjem na pametnom telefonu ili tabletu.

Pored dva hot-shoe interfejsa, HXR-MC2500 sadrži i jedan Sony Multi Interface Shoe koji omogućava priključivanje dodataka poput svetla i mikrofona. Hot-shoe dizajn znači da neće biti potrebni posebni kablovi za audio dodatke dok svetlima neće biti potreban poseban akumulator ili izvor napajanja jer mogu da koriste bateriju kamere.

Za praćenje uživo tu je HDMI izlaz, plus kompozitni izlaz koji se nalazi na zaključavajućem BNC konektoru kako bi se osiguralo da se kabl ne bi slučajno olabavio tokom prenosa uživo. Video se može interno snimiti u 32 GB fleš memoriju koja čuva oko 170 minuta pri kvalitetu od 24 Mb/s (FX) ili na SDHC/SDXC ili Memory Stick memorijsku karticu.

Širokougaoni 26.8mm objektiv

Uz 12x optički zum objektiv omogućava i širok ugao od 26.8mm što smanjuje potrebu za korištenjem širokougaonih konvertera.

Exmor R CMOS senzor

1.4" Exmor R CMOS senzor je redizajniran u odnosu na prethodni model i omogućava 0.8 lux osetljivost u SD modu.

Prsten objektiva sa različitim funkcijama

Prsten objektiva može se podesiti tako da ručno kontroliše fokus, ekspoziciju, balans belog, iris ili brzinu zatvarača kako bi vam omogućio direktan pristup bez prolaska kroz meni fotoaparata.

Optička SteadyShot stabilizacija slike sa aktivnim modom

Uz standardnu stabilizaciju slike u objektivu dodat je i aktivni mod koji dodatno smiruje podrhtavanje slike pri hodanju i nošenju kamere.

OLED Tru-Finder i 3" LCD Panel

Tru-Finder koristi OLED tehnologiju za bolji ugao gledanja i ima rezoluciju od 1,44 miliona tačaka, što je dovoljno za ručno fokusiranje. Tu je i LCD ekran od 3" kada se kamera ne koristi preko ramena i ima rezoluciju od 0,92 miliona tačaka. LCD ekran se može zatvoriti ili ugasiti kada se ne koristi za duže trajanje baterije.

Snimanje u slabim svetlosnim uslovima

HXR-MC2500 može da snima pri svetlosti od 0,8 luksa pri korišćenju ručnih podešavanja sa zatvaračem postavljenim na 1/15 sekundi, blendom na f/1,8 i pojačanjem na 33 dB. Pored toga, postoji ugrađeno LED video svetlo koje baca 800 lumena svetline kada je subjekt na 0.5m udaljenosti.