Poređenje proizvoda ( od 3 )
Aputure Lantern Softbox - 1 Aputure Lantern Softbox - 2 Aputure Lantern Softbox - 3 Aputure Lantern Softbox - 4 Aputure Lantern Softbox - 5 Aputure Lantern Softbox - 6 Aputure Lantern Softbox - 7 Aputure Lantern Softbox - 8 Aputure Lantern Softbox - 9 Aputure Lantern Softbox - 10 Aputure Lantern Softbox - 11
Aputure Lantern Softbox je idealan za osvetljavanje iznad subjekta ili za generalno povećanje nivoa osvetljenosti okoline, izgrađen je od izdržljivih materijala i ima dodatnu opremu kao što je "suknja" za kontrolu širine snopa svetla koji iznosi 270 stepeni najšire po defaultu. Lantern poseduje Bovens bajonet koji...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
14.112 RSD 120 Prebaci u EUR
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno
Aputure Lantern Softbox je idealan za osvetljavanje iznad subjekta ili za generalno povećanje nivoa osvetljenosti okoline, izgrađen je od izdržljivih materijala i ima dodatnu opremu kao što je "suknja" za kontrolu širine snopa svetla koji iznosi 270 stepeni najšire po defaultu. Lantern poseduje Bovens bajonet koji odgovara Aputure svetlima kao što su serije 120d ili 300d, ali je takođe kompatibilan sa mnogim drugim svetlima koja koriste ovaj popularni nosač.

Aputure Lantern se raspakuje i postavlja jako brzo što je posebno bitno videografima kojima je potrebno brzo postavljanje svetla na lokacijama za snimanje.

Dimenzije otvorenog softboksa iznose 650 x 650 x 560 mm a težina 2.76 kg. Sferičnog je dizajna i omogućava širinu snopa svetla od 270°.

U kompletu se dobija "suknja" sa 4 sekcije koja služi za kontrolu širine snopa svetla.