Poređenje proizvoda ( od 3 )
Aputure AL-MW Mini LED Light - 1 Aputure AL-MW Mini LED Light - 2 Aputure AL-MW Mini LED Light - 3 Aputure AL-MW Mini LED Light - 4
Aputure Amaran AL-MW Mini LED Light je kompaktno video LED svetlo temperature 5600K, koje u malom kućištu spaja mnoge izvanredne karakteristike. Dizajniran je na bazi LED tehnologije chip-on-board (COB) i sadrži CRI i TLCI vrednosti 95+. Nudi deset nivoa osvetljenosti. Reflektor se napaja preko ugrađene...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
37.044 RSD 315 Prebaci u EUR
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Aputure Amaran AL-MW Mini LED Light je kompaktno video LED svetlo temperature 5600K, koje u malom kućištu spaja mnoge izvanredne karakteristike. Dizajniran je na bazi LED tehnologije chip-on-board (COB) i sadrži CRI i TLCI vrednosti 95+. Nudi deset nivoa osvetljenosti. Reflektor se napaja preko ugrađene litijum-jonske baterije koja drži 80 minuta pri maksimalnoj svetlini i do puna 24 sata non-stop rada pri minimalnoj svetlini. Takođe je zaštićen od prašine i vodootporan (IP68) do dubine 10m, tako da ga možete sigurno koristiti u vlažnim vremenskim uslovima i u vodi zajedno sa akcijskom kamerom ili podvodnom kamerom.

Pored toga, AL-MW Mini LED svetlo ima pet ugrađenih specijalnih efekata, uključujući munje i vatromet, koji se mogu koristiti u pozadini za poboljšanje i čak transformisanje vašeg snimka bez dodatnih troškova. Na primer, munja se može primeniti kišnog dana kako bi dramatizovala scenu. Reflektor takođe dolazi sa šest CTO/CTB gelova i dva difuzera za podešavanje izlaza i širine snopa.

Reflektor je robusnog aluminijumskog dizajna sa specijalizovanom tehnologijom bez ventilatora. Iako robustan, u pitanju je džepno lagano LED svetlo koje se može udobno montirati na kameru ili na zglobni nosač. Sa donje strane se nalazi 1/4"-20 montažni navoj.

  • Temperatura svetla je 5600K
  • Podešavanje snage u 10 nivoa
  • Dimenzije: 117.5 x 43.5 x 32 mm
  • Napajanje: preko lithium-ion baterije koja napunjena omogućava 80min do 24h sati rada.