Poređenje proizvoda ( od 3 )
Aputure Nova P300c RGBWW LED KIT sa koferom - 1 Aputure Nova P300c RGBWW LED KIT sa koferom - 2 Aputure Nova P300c RGBWW LED KIT sa koferom - 3 Aputure Nova P300c RGBWW LED KIT sa koferom - 4 Aputure Nova P300c RGBWW LED KIT sa koferom - 5 Aputure Nova P300c RGBWW LED KIT sa koferom - 6
Kada bi neko od konkurencije i pomislio da se može približiti proizvodima brenda Aputure, sledi odgovor u vidu još boljeg, još jačeg, još funkcionalnijeg, još modernijeg svetla. Nova P300c je novi svetski hit u premium lighting segmentu. Fleksibilnost i dizajn su ključne karakteristike studijskog LED...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
280.488 RSD 2,375 Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno


Kada bi neko od konkurencije i pomislio da se može približiti proizvodima brenda Aputure, sledi odgovor u vidu još boljeg, još jačeg, još funkcionalnijeg, još modernijeg svetla. Nova P300c je novi svetski hit u premium lighting segmentu.

Fleksibilnost i dizajn su ključne karakteristike studijskog LED svetla Aputure Nova P300c RGBWW. Kvalitetne izrade sa dimenzijama od 40.1 x 26.9 x 15.2cm i težinom 10.35kg ovaj LED panel poseduje dva moda osvetljavanja. CCT mod omogućava promenljivo temperaturu svetla od 2000L do 10000K uz impresivan CRI/TLCI rejting od 95 i plus/minus kontrolu zelenog tona. HSI mod omogućava korisniku da podešava hue, saturaciju i intenzitet svetla čime se praktično omogućava podešavanje između miliona nijansi boja. Snaga se može podešavati od 0 do 100% bez flikeringa ili pomeranja tonova. P300c LED panel poseduje i 15 specijalnih efekata kao što su Cop Car, Lightning, Paparazzi, Candle i Fire. Sva ova podešavanje se mogu vršiti ručno na samom LED panelu ili daljinski preko konzole jer P300c poseduje integrisani DMX, kao i bežično preko pametnog telefona preko Sidus Link aplikacije.

DMX podrška

DMX je svetski industrijski standard za filmske i televizijske studije, pozorište, emitovanje i sve oblike sistema za digitalno umrežavanje. P300c dolazi sa DMX podrškom, omogućavajući studijima da povećaju spektar upotrebe svog osvetljenja.

Napajanje

Integrisani sistem napajanje funkcioniše širom sveta na 100-240V naponu a LED panel se može napajati i preko DC baterija koristeći 24 do 48V posebno dostupne baterije.