Poređenje proizvoda ( od 3 )
Art.Id: 6971842180790
Aputure MC 4-Light Travel Kit with Charging Case - 1 Aputure MC 4-Light Travel Kit with Charging Case - 2
Komplet za putovanja Aputure MC 4-Light sa kućištem za punjenje uključuje četiri svetla Aputure MC, kućište za punjenje i dodatnu opremu. MC svetlosna tela su deo Aputure M-serije svetala i sadrže RGB LED diode, kao i LED diode uravnotežene sa tungsten i dnevnim svetlom, stvarajući LED svetlo sa...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
72.733 RSD 619 Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Nema na stanju
Poruči
Art.Id: 6971842180790
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Komplet za putovanja Aputure MC 4-Light sa kućištem za punjenje uključuje četiri svetla Aputure MC, kućište za punjenje i dodatnu opremu. MC svetlosna tela su deo Aputure M-serije svetala i sadrže RGB LED diode, kao i LED diode uravnotežene sa tungsten i dnevnim svetlom, stvarajući LED svetlo sa kontrolom punw nijanse tonova i koje emituje do 95% BT.2020 opsega boja. Paneli su kompaktni i lagani i staju na dlan vaše ruke, a mogu se montirati pomoću 1/4"-20 navoja ili pričvrstiti na metalne predmete pomoću svojih ugrađenih magneta. Svetlo poseduje integrisan OLED ekran i upravljački točkić. Kompatibilnost sa aplikacijom Aputure Sidus Link omogućava vam daljinsko upravljanje panelom sa mobilnog uređaja. Rasvetni uređaj podržava tehnologiju Sidus Mesh koja vam omogućava kontrolu više uređaja.

Aputure MC ima mogućnost podešavanja osvetljenja od 0 do 100%, zatim 360° kontrole nijanse i 100 nivoa podešavanja zasićenosti boja. Odlikuje se CRI ocenom 96 i TLCI ocenom 97, a ima opseg temperature boje od 3200 do 6500K podesiv u koracima od 100K. Pored HSI i CCT postavki, svetlo ima devet ugrađenih FX podešavanja. Integrisana baterija radi dva sata pri maksimalnoj osvetljenosti. Uređaj podržava USB Type-C PD (Power Delivery) protokol za brzo punjenje, a takođe podržava i Qi protokol bežičnog punjenja, što ga čini kompatibilnim sa većinom bežičnih punjača.

Kofer prihvata do četiri MC panela i može se koristiti za bežično punjenje svetla pomoću integrisanog napajanja. Kućište takođe uključuje dva 5 VDC USB priključka za punjenje mobilne opreme.