Poređenje proizvoda ( od 3 )
Aputure Light Storm LS C120D II LED Kit + V-Mount pločica - 1 Aputure Light Storm LS C120D II LED Kit + V-Mount pločica - 2 Aputure Light Storm LS C120D II LED Kit + V-Mount pločica - 3 Aputure Light Storm LS C120D II LED Kit + V-Mount pločica - 4 Aputure Light Storm LS C120D II LED Kit + V-Mount pločica - 5 Aputure Light Storm LS C120D II LED Kit + V-Mount pločica - 6 Aputure Light Storm LS C120D II LED Kit + V-Mount pločica - 7 Aputure Light Storm LS C120D II LED Kit + V-Mount pločica - 8 Aputure Light Storm LS C120D II LED Kit + V-Mount pločica - 9
Aputure Light Storm LS C120D II Daylight LED Light je kontinualna rasveta sa temperaturom svetla od 5500K. Troši zanemarljivih 180W snage, a istovremeno emituje 7000 luxa, što je ekvivalentno toplotnoj rasveti snage 1000W na udaljenosti od 50cm. Pored efikasnosti napajanja ovaj uređaj poseduje i visoku...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
115.738 RSD 980 Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Aputure Light Storm LS C120D II Daylight LED Light je kontinualna rasveta sa temperaturom svetla od 5500K. Troši zanemarljivih 180W snage, a istovremeno emituje 7000 luxa, što je ekvivalentno toplotnoj rasveti snage 1000W na udaljenosti od 50cm. Pored efikasnosti napajanja ovaj uređaj poseduje i visoku CRI/TLCI crednost od 96/97, što je pokazatelj preciznog prikazivanja boja.

Idealan za okruženja osetljiva na zvuk, LS C120D II se vidi, ali se ne čuje zahvaljujući inteligentnom sistemu hlađenja koji koristi ventilator osetljiv na temperaturu da reguliše toplotu. Tu je i dugme Auto/Force koje aktivira maksimalno hlađenje. U svakom slučaju, čak i pri maksimalnoj snazi, šum ventilatora ne prelazi 18dB što je u osnovi ravno zvuku osobe koja diše.

Dizajn LS C120D II prati njegove perfomanse. Reflektor i nosač dodatne opreme je široko korišten Bovens S-tip, dok je žičani kontroler odvojen od kućišta, što ga čini lakšim i smanjuje njegovu veličinu. Možete podesiti jačinu svetlosti lokalno na kućištu ili na daljinu pomoću uključenog bežičnog daljinca koji vam omogućuje kontrolu funkcija na udaljinostima čak do 1000m. Još jedan način da uključite ili isključite svetlo ili da ga prigušite od 1-100% je putem DMX-a na daljinu sa konzole. LS C120D II spreman je za upotrebu širom sveta zahvaljujući kontroleru za napajanje od 110-240 VAC. Takođe možete da koristite njegovu V-mount baterijsku ploču za napajanje eksternim baterijama kada mrežno napajanje nije dostupno. LS C120D II isporučuje se u kompletu sa reflektorom, kontrolerom i zaštitnom kesom za zaštitu lampe tokom putovanja i skladištenja.

Precizne boje

LS C120 II ima CRI od 96 i temperaturu boji 5500K. Pored toga, njegov TLCI je izmeren na čak 97. TLCI indeks konzistentnosti svetlosti za televiziju je tačno merenje vernosti boje izvora svetlosti za emitovanje; visoka ocena pokazuje da će izvor svetlosti dobro prikazati boje u kontekstu filma ili fotografije. Zbog toga će LS C120D II prikazati prirodnu boju u foto i video primenama.

DMX512 podrška

DMX je svetski industrijski standard za filmske i televizijske studije, pozorište, emitovanje i sve oblike sistema za digitalno umrežavanje. C120D II dolazi sa DMX podrškom, omogućavajući studijima da povećaju spektar upotrebe svog osvetljenja.

Kompaktna jedinica za napajanje

C120D II napaja jedinstvena kutija za napajanje. Napravljen od aluminijuma ali zadržavajući svoju laganu konstrukciju, jedan pogonski sklop znači manje kablova i komponenti napajanja.

Auto/Force: Moćna kontrola temperature uređaja

S C120D II poseduje inteligentni sistem za kontrolu temperature. Rotacija ventilatora će se menjati na osnovu odgovarajuće temperature okoline. Ventilator takođe može otići na maksimum rotacije kada uključite Auto/Force režim. Ovaj složeni sistem ventilatora poboljšava efikasnost i smanjuje rasipanje toplote povećavajući vek trajanja LED svetla.

Tih u radu

Neka svetla koja koriste sistem ventilatora su preglasna i nisu pogodna za filmsku ili video produkciju. Međutim, LS C120D II sa ugrađenim električnim ventilatorom stvara samo 18dB buke, slično zvuku čovekovog disanja. To znači da postoji zanemarljiv šum ventilatora, čak i na maksimalnoj brzini rada.

Kompaktan i lagan

Prenosivost i mala težina su karakteristike koje mnogi fotografi i videografi cene, a LS C120D II teži 2,18kg.

Efektivne mogućnosti napajanja

LS C120D II može odgovoriti različitim zahtevima snimanja sa varijantama strujnog i baterijskog napajanja. Poseduje V-mount pločicu za bateriju za situacije kada strujno napajanje nije dostupno.

Bežična kontrola

Koristeći tehnologiju frekvencija od 2.4GHz, LS C120D II može bežično uključiti/isključiti ili podesiti jačinu svetla, čak i na udaljenostima do 1000m.