Poređenje proizvoda ( od 3 )
Laowa Nanomorph 35mm T2.4 1.5x S35 Anamorphic (Sony E, Canon RF, Fuji X, m43, ARRI PL & Canon EF) Amber Flare model - 1
Laowa Nanomorph 35mm T2.4 1.5x S35 Anamorphic proizvođača Venus Optics je kompaktan i lagan objektiv koji je namenjen za snimanje video zapisa visoke rezolucije sa 1.5x anamorphic projekcijom slike na kamere sa Super35/APS-C senzorom. Anamorfični objektivi daju veći horizontalni vidni ugao i pliću dubinsku...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
Kontakt za popust Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Laowa Nanomorph 35mm T2.4 1.5x S35 Anamorphic proizvođača Venus Optics je kompaktan i lagan objektiv koji je namenjen za snimanje video zapisa visoke rezolucije sa 1.5x anamorphic projekcijom slike na kamere sa Super35/APS-C senzorom. Anamorfični objektivi daju veći horizontalni vidni ugao i pliću dubinsku oštrinu u odnosu na sferične objektive, takođe daju i blago ovalni bokeh što sve skupa daje poseban "cinematic look" video zapisu. Minimalna fokusna distanca je 60cm a horizontalni vidni ugao je 57.5°. Ostale osobine uključuju skalu fokusne distance u metrima i stopama, nazubljene prstenove za fokusiranje i podešavanje blende kao i 55mm navoj za filter.

Konstantna 1.5x Squeeze proporcija

1.5x squeeze proporcija je idealan balans izmešu veličine i anamorfičnosti. Sa ovim odnosom dobijate 2.66:1 proporciju na 16:9 senzoru posle odrađenog de-squeeze. Tu je i dovoljno prostora za kropovanje na 2.4:1 widescreen proporciju.

Artistic Oval Bokeh i 13 listića blende

1.5x squeeze proporcija renderuje ovalni bokeh koji daje artistilni izgled slici. Takođe u kombinaciji sa čak 13 listića blende stvara izraženo zamućenu i kremastu pozadinu.

Amber Anamorphic Flare boja

Flare efekat u amber boji daje tople tonove koji su dobri za isticanje subjekta.

Standardizovana pozicija prstenova

Pozicija prstenova za fokusiranje i podešavanje otvora blende je standardizovana kod Laowa objektiva što korisniku omogućava da lako promeni objektiv bez potrebe da ponovo podešava opremu za fokusiranje.