Poređenje proizvoda ( od 3 )
SmallRig Professional Accessory Kit za BMPCC 6K Pro 3299B - 1 SmallRig Professional Accessory Kit za BMPCC 6K Pro 3299B - 2 SmallRig Professional Accessory Kit za BMPCC 6K Pro 3299B - 3 SmallRig Professional Accessory Kit za BMPCC 6K Pro 3299B - 4 SmallRig Professional Accessory Kit za BMPCC 6K Pro 3299B - 5 SmallRig Professional Accessory Kit za BMPCC 6K Pro 3299B - 6
Montirajte dodatke i zaštitite svoj Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro pomoću ovog profesionalnog pribora od SmallRig-a. Ovaj komplet uključuje kompletan kavez za punu kameru, drvenu NATO gornju ručku, drveni bočni držač, mini NATO šinu, senilo, stezaljku za Samsung T5 SSD sa integrisanom stezaljkom za...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
59.925 RSD 510 Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno
Montirajte dodatke i zaštitite svoj Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro pomoću ovog profesionalnog pribora od SmallRig-a. Ovaj komplet uključuje kompletan kavez za punu kameru, drvenu NATO gornju ručku, drveni bočni držač, mini NATO šinu, senilo, stezaljku za Samsung T5 SSD sa integrisanom stezaljkom za USB kabl, stezaljku za HDMI/USB kabl i 2 paketa zaštitnika ekrana za 6K Pro.

Modularni kavez može da se postavi na kameru kao puni ili polu-kavez i pruža razne mogućnosti montiranja na gornji, bočni i donji deo. NATO gornja drška se postavlja na mini NATO šinu, a drvena drška postavlja se na NATO šinu sa strane kaveza. Uključeno je senilo za brzo montiranje na kameru kako bi se sprečilo odsjaj sa integrisanog ekrana kamere.

Slot na dnu odgovara opcinom Samsung T5 SSD disku u stezaljci iz kompleta za pogodno povezivanje medija za snimanje. Stezaljka za HDMI/USB kabl postavlja se na bočnu stranu kaveza da bi zaštitila vaše kablove. Štitnici ekrana osiguravaju da je ekran na poleđini 6K Pro zaštićen od ogrebotina i prašine.