Poređenje proizvoda ( od 3 )
DJI Ronin SC 2 Pro Combo (R SC 2) - 1 DJI Ronin SC 2 Pro Combo (R SC 2) - 2 DJI Ronin SC 2 Pro Combo (R SC 2) - 3
DJI Ronin SC2 Pro Combo uključuje nekoliko dodataka sa RSC2 gimbalom kako bi pružio sveobuhvatniji tok rada. Ključni dodatak je sistem za prenos slike DJI Ronin RavenEye, koji omogućava prenos video zapisa od 1080p do udaljenosti 100m direktno sa gimbala sa latencijom od samo 50ms za lakšu i bržu saradnju na setu. Ostala dodatna dodatna oprema su motor za fokusiranje, držač za telefon, dva zupčanika za fokusiranje i tri HDMI kabla. U kompletu su takože torbica za nošenje gimbala i metalni mini tripod.
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
74.911 RSD 637 Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

DJI Ronin SC2 dizajniran je za Mirrorless i DSLR fotoaparate i podržava opterećenje do 3kg. Motori Ronin SC2 gimbala su za 50% moćniji od onih kod Ronin SC-a, koji je prethodnik ovog redizajniranog gimbala. Ključna karakteristika R SC2 je sklopivi dizajn koji omogućava prelazak u underslug režim.

Glava gimbala se sklapa od strane drške gimbala, a zatim možete da preokrenete gimbal i upotrebite ga u underslug modu za snimke iz donjeg rakursa, bez potrebe da bilo šta prikačite ili odvojite. Ručica gimbala ostaje integrisana i ima ugrađene baterije koje omogućavaju vreme rada do 14 sati. Takođe, baterije se mogu puniti pomoću ručke dok se gimbal koristi (osim na ekstremno visokim / niskim temperaturama). Ručka podržava PD i QC 2.0 protokole za brzo punjenje i može se napuniti za otprilike dva sata pomoću brzog punjača od 18V, koji nije uključen u komplet. Preklopni dizajn gimbala omogućava i lakši transport i skladištenje.

RSC 2 poseduje 1" OLED crno-beli ekran i ima horizontalni točkić na prednjoj strani za podešavanje fokusa istom rukom kojom držite gimbal. Na svakoj strani drške gimbala nalazi se NATO nosač sa M4 navojima za pričvršćivanje dodatnog pribora kao što je opciona ručka.

RSC 2 koristi algoritam za stabilizaciju DJI Titan, poboljšanu verziju u odnosu na prethodnu koja pruža bolju stabilizaciju i fluidnost. Postoji i ugrađena funkcija SuperSmooth koja dopunjuje algoritam pri radu sa zum objektivima do 100mm. SuperSmooth kompenzuje mikropokrete i povećava obrtni momenat da bi postigao glatko pomeranje sa dužim objektivima.

Ronin SC2 koristi dvoslojni Manfrotto plus Arca-Sviss sistem za montiranje kamere sa dve uklonjive ploče za brzo otpuštanje. Za sadržaja namenjen za društvene mreže, gimbal se može podesiti pritiskom dugmeta tako da okrene kameru u portretni režim. RSC 2 omogućava ukupno šest različitih konfiguracija i dolazi sa pratećom iOS / Android aplikacijom koja omogućava pristup funkcijama kao što su time-lapse, panorama i Roll 360, koja neprekidno rotira kameru duž ose rotiranja. Gimbal takođe podržava opcioni sistem za prenos DJI RavenEye, koji omogućava daljinski prenos video zapisa od 1080p, ActiveTrack 3.0 praćenje predmeta i druge funkcije.

Mini stativ je uključen uz Ronin SC2 koji se pričvršćuje na navoj 1/4"-20 na dnu drške da bi funkcionisao kao postolje ili produžna ručka za dvoručno manevrisanje gimbalom. U kompletu su i kablovi koji omogućavaju kontrolu odabranih kamera i funkcija direktno sa kardanskih komandi.