Poređenje proizvoda ( od 3 )
DJI Ronin S2 (RS 2) - 1 DJI Ronin S2 (RS 2) - 2 DJI Ronin S2 (RS 2) - 3 DJI Ronin S2 (RS 2) - 4 DJI Ronin S2 (RS 2) - 5 DJI Ronin S2 (RS 2) - 6 DJI Ronin S2 (RS 2) - 7
DJI Ronin S2 je redizajnirani naslednik Ronin-S gimbala sa maksimalnim opterećenjem do 4.5kg. Otprilike je 25% lakši i kompaktniji zahvaljujući monocoque carbon fiber osovinama i kraćoj dršci sa manjim uloškom baterije, iako i dalje sa 12-satnim radnim vremenom. Motori su oko 20% moćniji i podržavaju...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
80.909 RSD 688 Prebaci u EUR
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

DJI Ronin S2 je redizajnirani naslednik Ronin-S gimbala sa maksimalnim opterećenjem do 4.5kg. Otprilike je 25% lakši i kompaktniji zahvaljujući monocoque carbon fiber osovinama i kraćoj dršci sa manjim uloškom baterije, iako i dalje sa 12-satnim radnim vremenom. Motori su oko 20% moćniji i podržavaju kamere kao što su Blackmagic Pocket 6K, Canon 1Dx Mark III, Sony a7S III i ALEKSA Mini LF.

Ronin S2 takođe ima 1.4-inčni LCD ekran osetljiv na dodir u boji koji vam omogućava pristup postavkama gimbala, kao i funkcijama kao što su time-lapse i hiperlapse, koje su prethodno bile dostupni samo putem prateće mobilne aplikacije.

RS 2 koristi DJI Titan algoritam kako bi obezbedio poboljšanu stabilizaciju uz povećanu glatkoću pokreta. U primenama sa zum objektivima do 100mm, ugrađena karakteristika nazvana SuperSmooth dopunjuje algoritam kompenzacijom mikropokreta i povećanjem obrtnog momenta za postizanje fluidnog kretanja (potrebna je opcionalna podrška za sočiva).

Postoje i dva RSA porta sa električnim kontaktima za namensku dodatnu opremu, a svaki port ima NATO držač za brzo pričvršćivanje dodatne opreme. Jedan RSA priključak je obezbeđen na levoj i jedan na desnoj strani gimbala. Podržani dodaci uključuju točak za fokusiranje, dvostruku ručicu sa zakretnim rukohvatom i univerzalni nosač za efikasno pričvršćivanje gimbal postolja na automobil, strelu ili slajder.

Prateća iOS/Android Ronin aplikacija nudi mnoštvo kreativnih funkcija pored standardnih time-lapse i panorama funkcija.

Ronin S2 koristi dvoslojni Manfrotto plus Arca-Sviss sistem za montiranje kamere sa dve uklonjive ploče za brzo otpuštanje. Za sadržaja namenjen za društvene mreže, gimbal se može podesiti pritiskom dugmeta tako da okrene kameru u portretni režim. Da biste efikasno uravnotežili kameru, Ronin S2 ima blokadu ose na svakoj osi, tako da možete istovremeno otključati i uravnotežiti jednu osu. Pored toga, dugme za fino podešavanje balansiranja omogućava vam dalje podešavanje u optimalnom balansu za vaš fotoaparat.

Gimbal radi do 12 sati na bateriji koja se pričvršćuje na ručki za držanje. Baterija se lako može zameniti za drugu koja se prodaje odvojeno. Može puniti preko USB priključka Type-C na rukohvatu, a držač se može potpuno ukloniti sa gimbal postolja kada je potrebno napuniti bateriju. Držač BG30 kompatibilan je sa PD i QC 2.0 protokolima punjenja. DJI preporučuje upotrebu punjača od 24V (koji nije uključen u paket) jer baterija podržava brzo punjenje od 24V i može se potpuno napuniti za oko 1,5 sata.

Ronin S2 se isporučuje sa futrolom za zaštitu od vode dizajniranom sa namenskim odeljcima za različite delove gimbala i dodatnu opremu. Takođe je uključen i mini stativ koji se pričvršćuje na navoj od 1/4"-20 na dnu ručke za držanje kako bi funkcionisao kao postolje ili produžna ručka za dvoručno manevrisanje gimbalom u određenim scenarijima.