Poređenje proizvoda ( od 3 )
DJI Pocket 2 Gimbal - 1 DJI Pocket 2 Gimbal - 2 DJI Pocket 2 Gimbal - 3 DJI Pocket 2 Gimbal - 4 DJI Pocket 2 Gimbal - 5 DJI Pocket 2 Gimbal - 6 DJI Pocket 2 Gimbal - 7 DJI Pocket 2 Gimbal - 8 DJI Pocket 2 Gimbal - 9
DJI Pocket 2 Gimbal donosi brojna unapređenja u odnosu na prethodni model. Pre svega tu su 1/1.7" 64MP CMOS senzor, zum do 8x, vidni ugao od 93° i četiri usmerena stereo mikrofona sa DJI Matrix Stereo audio zumom. Osnovu uređaja čini kompaktni 3-osni gimbal stabilizator i 4K kamera. Dodata su i nova...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
46.922 RSD 399 Prebaci u EUR
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

DJI Pocket 2 Gimbal donosi brojna unapređenja u odnosu na prethodni model. Pre svega tu su 1/1.7" 64MP CMOS senzor, zum do 8x, vidni ugao od 93° i četiri usmerena stereo mikrofona sa DJI Matrix Stereo audio zumom. Osnovu uređaja čini kompaktni 3-osni gimbal stabilizator i 4K kamera. Dodata su i nova softverska poboljšanja, uključujući ažurirani ActiveTrack 3.0, efekte glamura, AI editor, Hibrid AF 2.0 i motion-lapse bez potrebe za aplikacijom za pametni telefon. Ima sve što vam je potrebno za mobilnu produkciju visoke rezolucije za pravljenje porodičnih video zapisa ili vlogging.

Materijal se snima na microSD karticu kapaciteta do 256GB. Četiri mikrofona omogućavaju vam da snimate poboljšani stereo zvuk, a poseduju funkciju smanjenja šuma i funkciju zumiranja koja prati zum vaše kamere. Kamera može da koristi 8x zum za fotografije, 4x zum za 1080p video i audio, 3x zum za 2K video i 2x zum za 4K video.

Koristite DJI-jevu aplikaciju Mimo i vaš iOS ili Android pametni telefon za editovanje snimka unapred podešenim obrascima snimanja, pokretima kamere, filtrima i zvučnim zapisima. Aplikacija čak nije potrebna za dodavanje glamuroznih efekata i za osnovno editovanje, a možete je čak i jednim dodirom podesiti pravi motion-lapse. Takođe možete da strimujete svoj video na Internetu pomoću aplikacije. Za razliku od pametnog telefona slične veličine, Pocket 2 nudi inteligentne funkcije kao što su Story Mode, Active Track 3.0, hyper-lapse, panorama i motion-lapse za stvaranje kreativnih efekata.

Pocket 2 ima pasivni sistem hlađenja koji tiho odvodi toplotu, a punjiva baterija omogućava kameri da snima do 140 minuta. U kutiji su poklopac, mini kontrolni štap, nosač stativa 1/4"-20, traka za zglob, kabl za napajanje i adapteri za pametni telefon USB Type-C i Lightning.