Poređenje proizvoda ( od 3 )
Art.Id: SONA7III
Sony Alpha a7 III - 1 Sony Alpha a7 III - 2 Sony Alpha a7 III - 3 Sony Alpha a7 III - 4
Sony A7 III Mirrorless digitalni fotoaparat poseduje ažuriranim dizajn senzora u odnosu na prethodnu generaciju i mogućnosti koje ga čine pogodnim za foto i video primenu u različitim radnim situacijama. Poboljšana brzina i performanse pri slabom osvetljenju - full-frame 24.2MP Exmor R BSI CMOS senzor i...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
Kontakt za popust Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Art.Id: SONA7III
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Sony A7 III Mirrorless digitalni fotoaparat poseduje ažuriranim dizajn senzora u odnosu na prethodnu generaciju i mogućnosti koje ga čine pogodnim za foto i video primenu u različitim radnim situacijama. Poboljšana brzina i performanse pri slabom osvetljenju - full-frame 24.2MP Exmor R BSI CMOS senzor i BIONZ X procesor slike ostvaruju impresivne brzine neprekidnog snimanja od 10 fps u RAW formatu i poboljšane performanse autofokusa za brže i pouzdanije praćenje predmeta zajedno sa širokom pokrivenošću kadra. Ovaj unapređeni brzi hibridni AF sistem koristi kombinaciju 693 tačke fazne detekcije i 425 tačaka kontrastne detekcije za brže fokusiranje u različitim svetlosnim uslovima i efikasnije održavanje fokusira na subjektima u pokretu. Pored brzine AF-a, poboljšanja u obradi takođe pomažu u ostvarivanju veće jasnoće slike i smanjenog šuma u ​​opsegu osetljivosti od ISO 100-51200, što se dalje može proširiti na ISO 50-204800. Mogućnosti snimanja video zapisa su takođe proširene za poboljšani kvalitet tokom snimanja UHD 4K videa sa punom širinom full-frame senzora, kako bi se minimizirao moire i aliasing. Sony a7 III poseduje stabilitaciju slike na bazi pomeranja senzora SteadyShot INSIDE, koji je efikasan za smanjivanje vibracija do 5 blendi.

Telo fotoaparata a7 III uključuje stražnji LCD ekran osetljiv na dodir dijagonale 3 inča sa 922.000 tačaka, koji ima nagibni dizajn kako bi podržao rad iz visokog i niskog ugla. Tru-Finder OLED elektronsko tražilo poseduje 2.36 miliona tačaka. Za veću fleksibilnost snimanja tu su dvostruki slotovi za SD memorijsku karticu a koristi se i veća NP-FZ100 baterija koja omogućava postizanje do oko 710 snimaka po punjenju. Šasija od legure magnezijuma i zaptivenost čine takođe a7 III otpornim na prašinu i vlagu.

24.2MP Exmor R BSI CMOS Senzor i BIONZ X procesor

Zahvaljujući dizajnu sa pozadinskim osvetljenjem, Full-Frame 24.2mp Exmor R CMOS senzor sa BIONZ X procesorom slike pruža fotografije i video zapisa visoke rezolucije, istovremeno smanjujući šum i poboljšavajući brzinu rada. Bakarni sloj ožičenja dramatično poboljšava brzinu prenosa podataka za stvaranje 14-bitnih fotografija visoke rezolucije, sa nativnim rasponom osetljivosti od ISO 100-51200, koji se može dalje proširiti na ISO 50-204800. Takođe, omogućava interno UHD 4K snimanje video zapisa sa širokim dinamičkim rasponom koristeći punu širinu Full-Frame senzora. BIONZ X procesor takođe omogućava velike brzine obrade slike, zajedno sa mogućnošću snimanja impresivnog 15-blendi dinamičkog raspona pri niskim vrednostima osetljivosti.

Kombinacija senzora i procesora takođe omogućava brzo neprekidno snimanje pri brzini do 10 fps pri punoj rezoluciji, do 177 uzastopnih kadrova i sa kontinualnim AF/AE. Ako radite u Live View modu, moguća je i kontinuirana brzina snimanja do 8 fps.

Video zapis

Interno snimanje UHD 4K filmova moguće je u višestrukim brzinama kadrova do 30 fps, a korišćenjem 2.4x oversemplinga ostvaruje se više detalja uz očitavanje punih piksela za izbegavanje pixel binning-a i smanjenje moire-a i aliasing-a. Full-frame 4K snimanje je takođe dramatično poboljšano za poboljšani kvalitet tokom rada na srednjim i visokim osetljivostima kako bi se omogućila upotreba cele širine senzora. Snimanje u Full HD rezoluciji 1080p takođe je podržano u brzini kadrova do 120 fps, a obe rezolucije koriste XAVC S format od 100 Mb/s u MP4 omotu sa uzorkovanjem 4:2:0. Brzo snimanje od 120 kadrova u sekundi omogućava i snimanje 4x i 5x usporenog filma s brzinom slike postavljenom na 30p ili 24p. Pored internog snimanja visoke rezolucije, nekompresovani HDMI izlaz omogućava i upotrebu opcionog eksternog snimača za 4K snimanje sa uzorkovanjem 4:2:2. A7 III omogućuje S-Log3 za bolju gradaciju od senki do srednjih tonova i širok dinamički opseg do 14 blendi. Takođe, HLG (Hibrid Log-Gamma) profil slike je omogućen.

Brzi Hybrid AF Sistem

Pokrivajući gotovo celokupno područje senzora (93%) snažni Hybrid 4D FOCUS sistem sadrži 693 tačaka fazne detekcije na čipu i 425 tačaka detekcije kontrasta za precizno fokusiranje i brzo praćenje subjekata u pokretu. Upotreba tačaka fazne detekcije omogućava upotrebu objektiva sa Sony A bajonetom putem opcionih LA-EA3 ili LA-EA1 adaptera za montiranje objektiva sa potpunom kompatibilnošću AF.

Dizajn tela aparata

 • Unapređeno XGA OLED Tru-Finder elektronsko tražilo sa 2.36 miliona tačaka za svetlo i jasno kadriranje fotografija sa 0.78x uvećanjem
 • Zadnji 3-inčni LCD ekran osetljiv na dodir sa 922 000 tačaka ima nagibni dizajn koji pogoduje snimanju iz visokih i niskih radnih uglova i omogućava intuitivno upravljanje fokusom putem dodira.
 • Telo aparata od legure magnezijuma obezbeđuje čvrstinu, izdržljivost i stabilnost, a pritom ostaje lagana. Takođe su poboljšani bajonet za bolju podršku pri korišćenju teških objektiva i prijanjanje gripa za udobnije držanje.
 • Aparat koristi bateriju Sony NP-FZ100 koja mu omogućuje približno 710 snimaka sa jednom baterijom ako se koristi EVF
 • U telo je ugrađen mehanizam za smanjenje vibracija sa 5 osa koji omogućava ekspozicija do 5.5x duže bez obzira na korišćeni objektiv.
 • Dva slota za SD memorijske kartice
 • Ugrađeni Wi-Fi omogućava a7 III momentalno deljenje slika na mobilnim uređajima. Takođe je podržan i NFC (Near Field Communication) koji omogućava vezu između kamere i kompatibilnih mobilnih uređaja jednim dodirom; nije potrebno složeno postavljanje. Jednom kada je povezan, povezani mobilni uređaj takođe može prikazati sliku uživo na svom ekranu i daljinski upravljati zatvaračem fotoaparata.
 • Bluetooth omogućava brzo pronalaženje lokacije

 • Sony Alpha a7 III Mirrorless telo
 • Micro-USB kabl
 • Poklopac šine za blic
 • Guma za okular
 • Kaiš za aparat