Poređenje proizvoda ( od 3 )
FujiFilm X-T4 - 1 FujiFilm X-T4 - 2 FujiFilm X-T4 - 3 FujiFilm X-T4 - 4 FujiFilm X-T4 - 5 FujiFilm X-T4 - 6 FujiFilm X-T4 - 7
Dizajniran podjednako za videografe i fotografe Fujifilm X-T4 je svestran fotoaparat bez ogledala koji kombinuje napredne mogućnosti fotografisanja i snimanja uz unapređenu funkcionalnost. Koristi već dokazani i cenjeni senzor X-Trans CMOS 4 APS-C formata od 26.1MP koji uz vrhunski procesor omogućava...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
183.055 RSD 1,550 Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Uštedi kupovinom kompleta
Sandisk 64GB Extreme UHS-I SDXC 150 mb/s
Sony Original torba
FujiFilm XF 16-80mm f/4 R OIS WR
Uštedi
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Dizajniran podjednako za videografe i fotografe Fujifilm X-T4 je svestran fotoaparat bez ogledala koji kombinuje napredne mogućnosti fotografisanja i snimanja uz unapređenu funkcionalnost. Koristi već dokazani i cenjeni senzor X-Trans CMOS 4 APS-C formata od 26.1MP koji uz vrhunski procesor omogućava fotografije visoke rezolucije i DCI/UHD 4K 60 fps + Full-HD 240fps video snimke. Senzor poseduje pozadinsko osvetljene kako bi se poboljšao kvalitet slike u širokom iso rasponu (80-51200). X-Processor 4, koji koristi četiri CPU-a za bržu obradu slike omogućava kontinuirano snimanje do 15fps sa mehaničkim zatvaračem. Dizajn senzora uključuje hibridni AF sistem sa 425 tačaka fazne detekcije kao i sistemom detekcije kontrasta koji omogućavaju brzo i precizno fokusiranje. Kao šlag na tortu tu je i stabilizacija slike na bazi senzora koja omogućava čak do 6.5 blendi duže ekspozicije (zavisno od žižne daljine objektiva).

X-T4 zadržava klasičan dizajn ali ipak delimično izmenjen u odnosu na prezhodnika što omogućava veću udobnost držanja u ruci kao i funkcionalnost. Veliko svetlo OLED elektronsko tražilo ima rezoluciju od 3.69 miliona tačaka i 0.75x uvećanje. EVF ima visok nivo osvežavanja od 100fps za glatku sliku bez zatamnjivanja. LCD ekran od 3" sa 1.62 miliona tačaka ima pokretni dizajn i može se takođe koristiti za snimanje uživo. X-T4 takođe poseduje ugrađeni Bluetooth za bežično deljenje snimljenog materijala i daljinsko upravljanje. Kućište je od legure magnezijuma koje je potpuno zaštićeno od vremenskih uticaja za rad u teškim vremenskim uslovima.

26.1MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 Senzor i X-Processor 4

X-T4 ima APS-C formatni 26.1MP X-Trans CMOS 4 senzor koji ima dizajn sa pozadinskim osvetljenjem da bi omogućio precizne tonove i prelaze boja kao i poboljšane performanse pri slabom osvetljenju. X-Trans senzor obezbeđuje veliku oštrinu jer ne poseduje optički low-pass filter.

Dizajn senzora takođe uključuje sistem automatskog fokusiranja sa na bazi fazne detekcije sa 425 tačaka koje pokrivaju gotovo celokupno područje senzora. Ovaj AF sistem pruža brže i tačnije performanse fokusiranja, zajedno sa osetljivošću pri slabom svetlu do čak EV -6. X-Processor 4 nudi brže fokusiranje za praćenje predmeta a takođe podržava prepoznavanje lica i očiju kada se radi u režimu AF-C i tokom snimanja videa.

X-Processor 4 koristi četiri CPU jedinice za bržu obradu slika i brzinu AF-a od samo 0,06sec. Moguće je brzo neprekidno snimanje do 15fps sa mehaničkim zatvaračem, 20fps sa elektronskim zatvaračem i 30fps sa elektronskim zatvaračem i kropom od 1.25x.

Video zapis

X-T4 nudi primamljiv niz video mogućnosti uključujući interni DCI/UHD 4K video zapis do 60fps kao i Full-HD snimanje do 240fps. Veliku brznu snimanja omogućava quad-CPU X-Processor 4. Micro-HDMI port omogućava 10-bit 4:2:2 snimanje na eksterni snimač.

Pored 10-bitne dubine boja, X-T3 sadrži i F-Log gama postavku, koja pruža čistu sliku velike dinamike za sređivanje u naprednom softveru. F-Log gama povećava dinamički raspon u teškim scenama i podešavanjima slike a takođe se može istaknuti ton, senka, boja i oštrina. Kada radite u F-Log-u dostupan je unapređeni algoritam za smanjenje šuma.

Takođe, aparat poseduje 3.5mm priključak za eksterni mikrofon i 2.5mm priključak i adapter za slušalice.

Dizajn tela aparata

 • Integrisano 3.69m-dot OLED elektronsko tražilo sa 0.75x uvećanjem i 100fps osvežavanjem
 • LCD 3 inča sa 1.62 miliona tačaka nudi anti-refleksni dizajn za svetlu, živopisnu reprodukciju slike i snimanje uživo, takođe ekran je pokretan u svim pravcima
 • Dva slota za SD memorijske kartice
 • Telo je izrađeno od legure magnezijuma i otporno je na vremenske uticaje
 • Integrisani Bluetooth i WiFi omogućavaju vam da bežično delite slike na mobilnom uređaju ili koristite uređaj za daljinsko upravljanje fotoaparatom.
 • NP-W235 baterija omogućava oko 600 snimaka pri radu sa EVF
 • Redizajnirani mehanički zatvarač omogućava do 300,000 okidanja

 • FUJIFILM X-T4 Mirrorless telo
 • AC Power Adapter
 • USB kabl
 • Adapter za slušalice
 • Kaiš za aparat
 • Poklopac šine za blic
 • Poklopac konektora