Poređenje proizvoda ( od 3 )
FujiFilm X-E4 - 1 FujiFilm X-E4 - 2 FujiFilm X-E4 - 3 FujiFilm X-E4 - 4 FujiFilm X-E4 - 5 FujiFilm X-E4 - 6
FujiFilm X-E4 je elegantan i moderan mirrorless fotoaparat u rangefinder stilu koji nudi zaokruženu kombinaciju foto i video mogućnosti. Sadrži isti 26.1MP X-Trans CMOS 4 APS-C senzor i X-Processor 4 iz vodećeg modela X-T4, koji nudi bogato prikazivanje boja, širok dinamički opseg i impresivan opseg...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
99.960 RSD 850 Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

FujiFilm X-E4 je elegantan i moderan mirrorless fotoaparat u rangefinder stilu koji nudi zaokruženu kombinaciju foto i video mogućnosti. Sadrži isti 26.1MP X-Trans CMOS 4 APS-C senzor i X-Processor 4 iz vodećeg modela X-T4, koji nudi bogato prikazivanje boja, širok dinamički opseg i impresivan opseg osetljivosti za rad u otežanim uslovima osvetljenja. Što se tiče brzine, podržano je DCI/UHD 4K, kao i usporeno Full HD snimanje, a za fotografije je moguće brzo kontinuirano snimanje do 8 fps. Pored toga, dizajn senzora sadrži hibridni sistem autofokusa koji kombinuje 425 tačaka detekcije faze sa sistemom detekcije kontrasta za brze i tačne AF performanse.

X-E4 ostaje jedna od najspecifičnijih i najomiljenijih kamera u FujiFilm ponudi sa svojim elegantnim i pojednostavljenim stilom koji podseća na rangefinder fotoaparate. OLED elektronsko tražilo od 2,36m tačaka postavljeno je u gornji levi ugao a zadnji 3,0-inčni LCD ekran osetljiv na dodir ima nagibni dizajn od 180° koji odgovara radu iz visokih i niskih uglova. Pored toga, ugrađeni Wi-Fi i Bluetooth omogućavaju bežično daljinsko upravljanje kamerom i deljenje slika na mobilnom uređaju.

26.1MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 Senzor i X-Processor 4

X-E4 ima APS-C formatni 26.1MP X-Trans CMOS 4 senzor koji ima dizajn sa pozadinskim osvetljenjem da bi omogućio precizne tonove i prelaze boja kao i poboljšane performanse pri slabom osvetljenju. X-Trans senzor obezbeđuje veliku oštrinu jer ne poseduje optički low-pass filter.

Dizajn senzora takođe uključuje sistem automatskog fokusiranja sa na bazi fazne detekcije sa 425 tačaka koje pokrivaju gotovo celokupno područje senzora. Ovaj AF sistem pruža brže i tačnije performanse fokusiranja, zajedno sa osetljivošću pri slabom svetlu do čak EV -7.

X-Processor 4 koristi četiri CPU jedinice za bržu obradu slika. Moguće je brzo neprekidno snimanje do 8fps sa mehaničkim zatvaračem, 20fps sa elektronskim zatvaračem i 30fps sa elektronskim zatvaračem i kropom od 1.25x.

Video zapis

X-E4 nudi primamljiv niz video mogućnosti uključujući interni DCI/UHD 4K video zapis do 30fps kao i Full-HD snimanje do 240fps. Veliku brznu snimanja omogućava quad-CPU X-Processor 4. Micro-HDMI port omogućava 10-bit 4:2:2 snimanje na eksterni snimač.

Takođe, aparat poseduje 3.5mm priključak za eksterni mikrofon i 2.5mm priključak i adapter za slušalice.

Dizajn tela aparata

  • Integrisano 2.36m-dot OLED elektronsko tražilo sa 0.62x uvećanjem
  • LCD 3 inča sa 1.62 miliona tačaka nudi anti-refleksni dizajn za svetlu, živopisnu reprodukciju slike i snimanje uživo, takođe ekran je osetljiv na dodir i sa podešavanjem nagiba
  • Jedan slot za SD memorijske kartice
  • Integrisani Bluetooth i WiFi omogućavaju vam da bežično delite slike na mobilnom uređaju ili koristite uređaj za daljinsko upravljanje fotoaparatom.
  • NP-W126S baterija omogućava oko 380 snimaka pri radu sa EVF

  • FUJIFILM X-E4 Mirrorless telo
  • USB kabl
  • Adapter za slušalice
  • Kaiš za aparat