Poređenje proizvoda ( od 3 )
Canon EOS-1D X Mark III - 1 Canon EOS-1D X Mark III - 2 Canon EOS-1D X Mark III - 3 Canon EOS-1D X Mark III - 4 Canon EOS-1D X Mark III - 5 Canon EOS-1D X Mark III - 6 Canon EOS-1D X Mark III - 7
Canon EOS-1D X Mark III je moćan DSLR fotoaparat dizajniran za brzinu, osetljivost i preciznost što uključuje sport, divlje životinje i ostalije primene u kojima je potrebna velika brzina i preciznost rada. Dizajniran kao vodeći u EOS sistemu, 1D X Mark III odlikuje se rafiniranim mogućnostima obrade...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
Kontakt za popust Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Canon EOS-1D X Mark III je moćan DSLR fotoaparat dizajniran za brzinu, osetljivost i preciznost što uključuje sport, divlje životinje i ostalije primene u kojima je potrebna velika brzina i preciznost rada. Dizajniran kao vodeći u EOS sistemu, 1D X Mark III odlikuje se rafiniranim mogućnostima obrade slike i izrazitom brzinom koja odgovara i foto i video aplikacijama. Sa novo dizajniranim 20.1MP full-frame CMOS senzorom i ažuriranim DIGIC X procesorom slike, ovaj fotoaparat je sposoban za kontinuirano snimanje do 16fps sa optičkim tražilom ili 20 fps u live-view prikazu, sa baferom od čak 1000 snimaka u RAW + JPEG režimu. Dopuna ove brzine je impresivan izvorni opseg osetljivosti od ISO 100-102400, koji se može proširiti na ISO 50-819200, kako bi odgovarao radu u različitim uslovima osvetljenja. Brzinu rada povećava i EOS iTR AF X sistem automatskog fokusiranja koji koristi 191 tačku za brzo i precizno sfokusiranje. Takođe omogućava AF praćenje lica i prepoznavanje glave, koji koriste tehnologiju dubokog učenja, da zadrže kritični fokus na pokretnim predmetima. Pored toga, prilikom rada u live-view prikazu, Dual Pixel CMOS AF koristi 3869 tačaka i pruža glatki, prirodni kvalitet fokusiranja sličan načinu na koji kamkorder dobija fokus.

Pored fotografisanja sa visokim performansama, 1D X Mark III je takođe visoko kompetentan za video snimanje, sa mogućnošću internog snimanja DCI 4K klipova do 60fps sa 10-bitnom dubinom boja 4:2:2, kao i Full-HD pri 120fps i sirovi 5.5K (5472 x 2886) pri 60fps video zapis. Snimanja unapređuju Movie Digital IS, manual focus peaking i Focus Guide, kao i Canon Log Gamma koji se može koristiti za veću kontrolu boja u postprocesingu.

Ovaj fotoaparat poseduje konstrukciju od legure magnezijuma koja je optorno na različite vremenske uticaje za rad u naročito teškim okruženjima. Telo takođe sadrži slota za memorijske kartice CFexpress. LCD ekran osetljiv na dodir veličine 3,2" dostupan je za intuitivno podešavanje i navigaciju po meniju. Pored toga, ugrađeni Wi-Fi, Bluetooth i GPS omogućavaju bežično povezivanje a ugrađeni Ethernet port omogućava brži prenos LAN datoteka.

 

  • Canon EOS-1D X Mark III DSLR telo
  • Poklopac baterije
  • L7 široki kaiš za aparat