Poređenje proizvoda ( od 3 )
Boya BY-HM100 Dynamic Handheld Microphone - 1 Boya BY-HM100 Dynamic Handheld Microphone - 2 Boya BY-HM100 Dynamic Handheld Microphone - 3
BOYA BY-HM100 je dinamički ručni mikrofon prilagođen za reprodukciju glasa kako bi se povećala jasnoća. Može se koristiti u nekoliko okruženja - za snimanje govora za intervjue, kao i u aplikacijama za sastanke, predavanjima i prezentacijama. Mikrofon sadrži omnidirectional 360° polje snimanja za brze intervjue...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
7.677 RSD 65 Prebaci u EUR
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno
BOYA BY-HM100 je dinamički ručni mikrofon prilagođen za reprodukciju glasa kako bi se povećala jasnoća. Može se koristiti u nekoliko okruženja - za snimanje govora za intervjue, kao i u aplikacijama za sastanke, predavanjima i prezentacijama.

Mikrofon sadrži omnidirectional 360° polje snimanja za brze intervjue na ulici, zatim dinamičnu kapsulu - tako da nema potrebe za baterijom ili Phantom napajanjem, frekvencijski odziv od 70 Hz do 15 kHz. Integrisana mrežica povećava jasnoću, smanjujući puckanje i buku vetra.

Pored toga, BY-HM100 ručni mikrofon izgrađen je od aluminijumske legure u mat crnoj boji. Opremljen je standardnim 3-pinskim XLR M priključkom i u kompletu se dobija torbica za nošenje.